–  EXTERIOR – 

Fusta i pedra.

“Arbres El Tarter” ha estat dissenyat pensant en la muntanya que l’envolta i en el benestar dels seus ocupants. Compte amb excel·lents vistes i espais que conviden al descans, a més de tot tipus de comoditats per fer el més plaent possible l’estada als habitatges.

El projecte ha estat sotmès a exigents estàndards de qualitat, en quant a eficiència energètica. És capaç de reduir fins a un 80% el consum i les emissions de CO₂ respecte al d’altres habitatges. En aquest sentit, el disseny i l’arquitectura bioclimàtica utilitzats fan possible climatitzar els habitatges amb el confort més gran i el menor consum.

En l’àmbit de la fonamentació i l’estructura, ha estat dissenyat amb forjats de llosa de formigó en les plantes subterrànies i planta baixa. I amb una estructura de panells de CLT de fusta massissa contra laminada creuada, per a murs i forjats a la planta primera i superiors.

La façana s’ha dissenyat amb acabats de qualitat en fusta i pedra natural.

La climatització i renovació de l’aire és possible gràcies a una calefacció de sòl radiant per xarxa de calor externa a l’edifici (XC Soldeu-*FEDA), amb regulació individual a cada recinte. A més, també incorpora una xemeneia amb cremador de bioetanol, d’acer inoxidable d’alta gamma, amb moble integrat i disseny contemporani a mida, instal·lada al saló.

– INTERIOR –

Espais funcionals i lluminosos.

La distribució dels pisos s’ha realitzat pensant en la comoditat dels seus ocupants, amb espais amplis, funcionals i lluminosos. Per això, els interiors són de disseny obert. L’objectiu, fer prevaldre la llum, la ventilació i l’amplitud.

L’edifici compta amb un sistema avançant de domòtica, que permet automatitzar i programar les tasques quotidianes de la llar i poder gestionar-les de manera senzilla, ràpida i eficaç.

*Tots els renders són orientatius i per qüestions tècniques de projecte poden patir modificacions.

– PATI INTERIOR –

Llum i privacitat.

Els gairebé 200 m² de pati/jardí situat al centre de l’immoble i sobre el que treuen el cap els habitatges, inunda de llum natural l’interior, al mateix temps que els atorga privacitat.

La inclusió d’aquest recurs en el projecte constructiu permet oferir una distribució exclusiva dels espais.